Giurgiu: Şofer cu permisul suspendat, cercetat după ce a condus sub influenţa drogurilor
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat din Piteşti este cercetat penal după ce a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti şi a ieşit de pe carosabil, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta avea dreptul de conducere suspendat şi se afla sub influenţa drogurilor.

"Pe DN 5, în afara localităţii Călugăreni, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autovehicul, a pierdut controlul autovehiculului şi a pătruns pe sensul opus, ieşind în afara părţii carosabile. În urma verificărilor efectuate de echipajele de poliţie ajunse la faţa locului a fost constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar din cauza stării de agitaţie şi a incoerenţei în exprimare, a fost condus la Spitalul de Urgenţă Giurgiu unde i-au fost recoltate probe de urină în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat şi conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel