Gina Pistol - Smiley, relație. Vedeta rupe tăcerea: Mă deranjează când oamenii...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre relația cu Smiley.

Invitată la Antena 1, în emisiunea lui Capatos, Gina Pistol a vorbit despre relația cu Smiley, spunând că are o relație matură și că nu există gelozii. 

Vedeta a mărturisit că este deranjată de faptul că lumea o compătimește. "M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. (...) Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (...) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu", a mai spus Gina Pistol.

[citeste si]  

Asia Express

În prezent, Gina Pistol prezintă emisiunea "Asia Express". Dorian Popa și mama sa, frații Moroșanu, Lora și Ionuț Ghenu, soții Drăgulescu, Ana Baniciu și Raluka, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Daniela Crudu și Vica Blochina, cu toții vor apărea în fața telespectatorilor într-o postură nouă, pentru că Asia Express e show-ul care i-a "dezbrăcat" de frici, de fobii și de orice alt fel de pretenții cu care în mod normal sunt obișnuite celebritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel