Gina Pistol, mesaj subtil la adresa Laurei Cosoi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fanii Ginei Pistol și ai Laurei Cosoi au observat mesajul subtil. 

Gina Pistol și Laura Cosoi au în comun un singur lucru, relația cu Smiley. Și chiar dacă cele două nu s-au certat niciodată, fanii Ginei Pistol au observat un atac subtil. 

De multe ori, postările vedetelor sunt interpretate de internauți în diferite feluri. 

Recent, pe pagina Ginei Pistol, fanii au observat un mic detaliu care i-a pus pe gânduri. Vedeta a făcut o postarea amuzantă în care vorbește despre asimetria la nivelul ochilor și felul în care aceasta iese în evidență în fotografii.

Astfel, unii dintre internauți au interpretat postarea ca fiind o aluzie și un atac subtil la adresa Laurei Cosoi, fosta parteneră a lui Smiley, care a recunoscut acum ceva timp că are această problemă medicală și că mereu încearcă să o ascundă în poze. 

"Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare", declara Laura Cosoi în urmă cu ceva timp.

Oamenii au făcut imediat legătura și au considerat că este vorba de un atac subtil al Ginei Pistol la adresa Laurei Cosoi. 

Vezi fotografia pe care a publicat-o Gina Pistol, potrivit fanatik.ro

Laura Cosoi, detalii despre despărțirea de Smiley. Ce spune despre relația cu Gina Pistol

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai apreciate cupluri în trecut, iar după ce s-au despărțit au rămas prieteni. Vedeta a vorbit într-o emisiune despre relația pe care o are fostul iubit cu Gina Pistol și i-a transmis un mesaj în contextul în care artistul se pregătește să devină tată. 

"Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel.

Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun", a declarat Laura Cosoi pentru okmagazine.ro în urmă cu ceva timp. 

Laura Cosoi, prima reacție după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

"Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită", a declarat Laura Cosoi pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel