Gina Pistol, înlocuită. Irina Fodor nu le va spune concurenților Asia Express ”simpaticilor” / FOTO
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 30 aug, 23:41
WhatsApp
Asia Express... continuă, însă nu cu Gina Pistol, ci cu Irina Fodor.

Sezonul cu numărul patru va fi prezentat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. A înlocuit-o pe Gina Pistol, după ce a născut, și la „Chefi la cuțite”.

„Simpaticilor, Asia Express continuă”, spunea des Gina Pistol în cadrul emisiunii. 

Fanii au fost curioși dacă Irina Fodor, noua prezentatoare, li se va adresa concurenților tot cu „simpaticilor”.

Iată răspunsul:

2. -imagine fara descriere- (irina_fodor_dragilor_asia_express_02067400.jpg)

G Ad:

A început numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 al Asia Express

Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul! 

Cele nouă perechi

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Startul se dă în Turcia, cu 1 dolar pe zi

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventură care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro