Gimnasta Larisa Iordache, a 7-a operație la gleznă: Nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Facebook Larisa Iordache
Foto: Facebook Larisa Iordache
Larisa Iordache este operată astăzi, pentru a șaptea oară, la gleznă. Gimnasta a transmis un mesaj de pe patul de spital, de la Viena. 

"Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e...", așa începe Larisa Iordache o postare de pe Facebook.

În continuare, gimnasta a explicat faptul că "pentru mine azi este o zi destul de ciudata, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă."

"A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu ca ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.). Măcar o sa fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme.", a mai scris gimnasta Larisa Iordache pe Facebook.

VEZI ȘI: Larisa Iordache, măcinată de lipsa mamei: Durerea este încă foarte mare. Aș fi vrut să-i fi spus multe...

În vara acestui an, Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo.

"Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor", spunea atunci Larisa Iordache, potrivit Mediafax.

Cine este Larisa Iordache 

Născută la data de 19 iunie 1996, într-o familie de sportivi din București, gimnasta Larisa Iordache este deținătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană.

La Campionatul European de Gimnastică din 2012 a fost primul ca senioară al Larisei Iordache. În finala de la bârnă a competiției, ea a câștigat medalia de argint, în timp ce la sol a obținut clasarea pe prima treaptă a podiumului.

În 2014, la Cupa Mondială de la Doha, Larisa Iordache a cucerit aurul la sărituri, bârnă și sol. În 2017, în finalele Cupei Mondiale din Slovenia, campioana și-a menținut poziția de lider câștigând aurul la paralele și la bârnă.

Larisa Iordache și-a pierdut mama la finalul lunii iunie

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc", a scris Larisa Iordache pe Instagram.

„Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris CS Dinamo, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel