Gigi Becali, un nou scandal. Ce a făcut la Academia Hagi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Gigi Becali a iscat un nou scandal după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a arătat că nu a muncit la Academia Hagi. 

În vreme ce alți deținuți munceau, Gigi Becali desena, arată ancheta Administrației Penitenciarelor, într-un raport întocmit în urma unui control, potrivit Românie TV. Ancheta a venit tocmai după o declarație a lui Gigi Becali, care spunea: "Bă, ai grijă de bază. Tu, Becali, ai grijă de bază? Iarba o tundeţi? Nu o tund eu. Eu sunt administrator de bază, acolo trebuie un copac, acolo fă aşa! La academie vine preşedintele academiei şi spune: vreau astăzi să vă ocupaţi de sectorul ăsta, mâine de asta! Luaţi legea, nu ştiu ce contract... Si spune ce a cerut academia, persoana ce are cunoştinte în administrare de fotbal şi spune activităţi productive, orice trebuie să faci... adică şi munca intelectuală". 

Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din închisoare și încarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a început din 28 aprilie să lucreze la Academia de fotbal a lui Gică Hagi. Gigi Becali are un birou propriu și deține funcția de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleacă de la penitenciar la ora 7:00 și revine înainte de ora 17:00.

VEZI și: Gigi Becali, SCRISOARE către Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel