Gigi Becali: Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea. Decizie privind averea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gigi Becali petrece astăzi ultima zi de permisie din cele cinci de care a beneficiat din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă. Fiind duminică, a mers la slujba de la biserică, iar, la ieșire, a mărturisit presei că acum este Gheorghe Becali și că "temnița e cel mai bun lucru din viaţa sa".

Gigi Becali afirmă că a început o viață nouă, caracteristicile acestei schimbări fiind că se numește acum Gheorghe Becali, că îl caută pe Hristos și ca a luat o decizie în legătură cu averea sa.

"Am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, pe cei dezbrăcaţi... toată averea mea o dau lui Hristos", a declarat Becali la ieșirea din biserica construită de el în Pipera, citează realitateatv.net.

Mărturisind că se rușinează în prezent când vede la televizor cum era pe vremuri, patronul echipei Steaua a vorbit și despre ce l-a afectat cel mai mult cât timp a fost încercerat: "Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea...ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest", a mai spus Becali.

Gigi Becali, în libertate, fotografiat la o terasă din Herăstrău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel