Gigi Becali spune că Rapid Bucureşti este ajutată de arbitri. Răspunsul lui Dan Şucu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a spus că Rapid Bucureşti are parte de arbitraje favorabile. Dan Şucu, finanţatorul giuleştenilor, a răspuns rapid. 

”O să aibă arbitraj bun, lui Șucu nu îi fac arbitraje că e prieten cu ei, înțelegi? A votat ca ei, s-a supus, a plecat capul la sultan și atunci are arbitraje bune”, a spus Gigi Becali.

Ce spune Dan Şucu

”Nu mi-a fost frică de arbitraj pentru că eu nu cred în această teorie a conspirației cu arbitri care ar face anumite jocuri. Eu cred că în fotbalul românesc arbitrii își fac treaba cum pot, sunt și ei oameni, mai bine, mai puțin bine și filosofia mea este că doar cine nu muncește, nu greșește.

Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și chiar dacă vom fi dezavantajați cred mai degrabă că lucrurile astea se întâmplă din motive omenești. Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie.

Probabil domnul Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului, repet nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci.

Știm toate aceste atacuri și toată această presiune care evident că se pune artificial. Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB.

Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel