Gigi Becali şi-a bătut joc de procurori. Află cum le făcea aroganţe în dosarul schimburilor de terenuri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

gigi becaliDosarul schimburilor de terenuri între Becali şi MApN a fost trimis în instanţă. Patronul Stelei este acuzat că i-ar fi dat mită un teren de 700 metri patraţi fiicei lui Victor Babiuc, ministrul Apărării la acea vreme, pentru a obţine terenul unei unităţi miliatare aflate într-o zonă cu valoare imobiliară mare, la schimb cu un teren agricol cumpărat după perfectarea afacerii.Gigi a explicat că, de fapt, cumpărase terenul din Ştefăneşti înainte de a face contractul cu MApN, dar a încheiat actele mai târziu, aşa cum se mai obişnuieşte la ţară. Iată ce răspunsuri "arogante" le dă procurorilor, după cum reiese din stenograma publicată de Mediafax:

"Întrebare: Ce suprafaţă de teren deţineaţi în comuna Ştefăneşti la momentul solicitării celui de-al doilea schimb?

Răspuns: Nu mai ţin minte şi nu e problema dvs. proprietăţile pe care le deţin.

Întrebare: Precizaţi dacă aţi negociat cu Ioana Cristina Anca Babiuc preţul acestei vânzări anterior încheierii contractului?

Răspuns: Nu mai ţin minte o suprafaţă de 700 mp. Şi depindeam şi de faptul cum mă sculam dimineaţa, câteodată am dat şi case cadou şi sute de mii de dolari donaţii la diferite persoane.

Întrebare: Precizaţi cine a întocmit documentaţia cadastrală ce a stat la baza întocmirii acestui contract de vânzare – cumpărare?

Răspuns: Habar nu am şi nici nu mă interesează.

Întrebare: Precizaţi cum aţi identificat suprafaţa de teren pe care aţi vândut-o domnişoarei Ioana Cristina Anca Babiuc?

Răspuns: Habar nu am.

Întrebare: Precizaţi cine a modificat planul de situaţie întocmit de MApN, în vederea perfectării schimbului de terenuri prin inserarea unor menţiuni suplimentare, respectiv individualizarea suprafeţei de 700 mp?

Răspuns: Bunicul meu a înviat din groapă şi după ce l-a făcut, s-a dus iar în pământ".

Stenogramele integrale pot fi citite  pe www.mediafax.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel