Gigi Becali: O să mă enervez și intru în politică!
Autor: Elena Didila | Publicat pe: 07 mai 2022, 21:31
WhatsApp
Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”
Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”
FCSB-ul lui Gigi Becali nu are unde să joace meciul cu CFR din ultima etapă, meci care ar putea decide campioana acestei ediții. Și după ce a bătut pe la toate porțile, insistă în continuare să fie primită în Ghencea, pe noua arenă.

Cum răspunsul la solicitare se lasă așteptat, Gigi Becali trece la amenințări.  După ce Iulian Miu a declarat că pe adresa CSA nu a venit nicio solicitare din partea FCSB, Gigi Becali a ținut să reitereze că a trimis o cerere oficială printru executor judecătoresc și a solicitat răspuns în cinci zile.

Deoarece Gigi Becali s-a temut că CSA s-ar putea lega de faptul că nu are o grilă de prețuri, le-a trimis oficialilor clubului ”roș-albastru” grilele de la Arena Națională și Giulești.

”Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000». Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc. Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile.

Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu.” spune Gigi Becal. 

”Poporul vrea să joace FCSB acolo!”, întărește finanțatorul FCSB, citat de exquis.ro.

”O să mă enervez și intru în politică!”

”O să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta” avertizează Gigi Becali. 

”Am solicitat ca CSA să ne dea un răspuns în cinci zile. Știți de ce? Pentru că după aia riscăm să anunțe CSA, cu nouă zile înainte, că ne dă stadionul, dar o să refuze CFR-ul. Vor avea motive să spună că ei nu vor că nu i-am anunțat din timp, adică cu 10 zile înainte de meci”, mai spune milionarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?