Gigi Becali: "Mi-au cerut 200 000 euro ca să câștig campionatul". S-a demarat anchetă
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Președintele Poli Iași, Ciprian Paraschiv, spune că va demara o anchetă internă la Poli Iaşi pentru a verifica veridicitatea acuzaţiilor lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a declarat recent că, în 2018, cei de la Poli Iaşi i-au cerut 200.000 de euro pentru a lăsa FCSB-ul să câştige campionatul, relatează Mediafax.

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB ar fi putut deveni campioană în urmă cu două sezoane dacă ar fi plătit 200.000 de euro către Poli Iaşi.

„Puteam să dau 200.000 de euro şi eram campion. Aşa mi-au zis, că atât costă. Anul trecut, când am jucat la Iaşi. Acum nu mai există aşa ceva. Mai ales în play-off. Aici, oamenii vor să ia campionatul”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Reacţia lui Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, nu s-a lăsat aşteptată. Oficialul spune că nu ştie nimic despre astfel de lucruri și a anunțat că va demara o investigaţie internă la club, iar dacă se vor găsi persoane vinovate, vor suporta consecinţele.

„Acuzaţiile domnului Becali sunt foarte grave şi trebuie probate. În paralel, voi demara o anchetă internă la club. Eu am toleranţă zero pentru astfel de practici. Dacă vor fi vinovaţi, aceştia trebuie să plătească, indiferent de nume”, a spus Ciprian Paraschiv, potrivit Gazetei Sporturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel