Gigi Becali: Ion Iliescu a fost de partea lui Satana
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi becali
gigi becali

Iliescu a servit mişcarea comunistă şi a fost de partea lui Satana. Declaraţia a fost făcută de Gigi Becali, în emisiunea Ultima Oră de la Realitatea TV.

Ion Iliescu nu ar trebui să facă politică atâta timp cât a fost de partea comunistilor consideră Gigi Becali. Declaraţia a fost făcută după ce Ion Iliescu a susţinut că Mişcarea Populară simpatizată de Gigi Becali este asemănătoare cu mişcarea anilor '30 .

"Iliescu e total pe dinafară şi total pe dinafară în ce priveşte mişcările de care vorbeşte domnia sa. Mişcările pe care le-a avut domnul, la care se referă Iliescu, e acea mişcare de stânga pe care a servit-o Iliescu, iar acea mişcare de dreapta au înfundat puşcăriile comuniste. Nu cum a făcut Iliescu şi a servit mişcarea comunistă. Toată floarea României a stat prin închisorile comuniste şi a stat împotriva uneltirilor lui Satana, iar acest Iliescu a fost de baricada cealaltă, a lui Satana. Să ne lase Iliescu cu discursurile lui, să nu ne înveţe pe noi politică acum", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la Realitatea Tv.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a afirmat că Mişcarea Populară, iniţiată de PDL, dar înregistrată de fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, seamănă cu mişcarea anilor '30. "Şi Hitler a început aşa", a mai spus fostul şef de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel