Gigi Becali, dezlănțuit la TV: Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gigi Becali a răbufnit marți noaptea în timpul unui dialog la Realitatea TV privind propunerea transmisă de Senat de revizuire a Constituției, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, Becali i-a jignit pe invitații Remus Cernea și Ioana Stăniloiu, care susțineau legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex: "Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!", potrivit gsp.ro.

Citește și: Caz fără precedent la CCR. Cu ce se confruntă judecătorii

Apoi a continuat cu afirmații jignitoare la adresa comunității LGBT: "Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc". Patronul Stelei nu a acceptat argumentele invitaților din studio și comparațiile cu legile din restul Uniunii Europene: "Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc", a mai spus Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel