Gigi Becali contestat vehement de fanii din Ghencea la meciul Steaua – Rapid 0-1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Becali si MM Stoica
Becali si MM Stoica

Steaua a suferit o nouă înfrângere pe propriul stadion, de data asta în faţa echipei Rapid, 0-1 (0-0). Fanii roş-albaştrii şi-au vărsat năduful pe patronul Gigi Becali, cerându-i să plece din Ghencea.

Pe finanţatorul echipei Steaua nu l-a mai prins finalul partidei în loja sa, întrucât a plecat în minutul 85, neputând suporta umilinţa la care a asistat.

Unicul gol al meciului l-a înscris Daniel Pancu, în minutul 69, cu o lovitură sde cap, la o minde respinsă în faţă de portarul Tătăruşanu. Jucătorul rapidist aduce pentru a doua oară consecutiv trei puncte echipei sale, tot el marcând şi etapa trecută la victoria cu 1-0 în faţa grupării Pandurii Târgui Jiu.

Gige Becali i-a criticat dur pe unii dinmtre jucători: „Tătăruşanu să meargă la psiholog!”

Gigi Becali a dat vina pe Tătăruşanu pentru înfrângere, dar i-a făcut „praf” şi pe Dică şi Onofraş. „A fost acelaşi meci ca şi cu Dinamo. Am dominat tot meciul, dar a fost o diferenţă de portari. Tătăruşanu le-a făcut un gol cadou! Aia a fost o minge uşoară, putea s-o prindă, nu să i-o dea cadou lui Pancu! Tătăruşanu este portar foarte bun, dar are momente în care se gândeşte la altceva. Nu ştiu la ce! Trebuie să-l trimitem la psiholog să vorbească despre viaţa lui! Ce rost are să-l demit pe Cârţu? Mai sunt trei etape, mai avem meciurile din Cupă! Cârţu să facă ce vrea, dacă vrea să-şi dea demisia! Nu avem ce face pentru că Onofraş mai mult încurcă! N-avem atacant! După ce că nu joacă nimic, mai şi încurcă! Dică este un jucător care nu mai poate să bage mingea în poartă, nu mai are vlagă! Tănase şi Rşduţ au jucat! La Răduţ s-a vazut clasă, dar ce să faci când n-are cine să o bage în poartă? E vina lui Dică şi a lui Onofraş, sunt mâini moarte! Dacă mai jucam trei zile, nu dădeam gol!”, a declarat Becali.

În urma acestui rezultat, Steaua a căzut pe locul 6, cu 50 de puncte, iar Rapiod a urcat pe poziţia a patra, cu 52 de puncte.

Într-un alt meci disputat azi, FC Braşov - Astra Ploieşti 0-3

Au marcat: N’Doye şi Tigoianu (2)

Rapid cere suspendarea Stelei din cauză că nu permite accesul fanilor giuleşteni la meci

Scandal pe bilete la derbyul Steaua – Rapid. MM Stoica: Trebuie să le dăm „până la cinci la sută“ din capacitatea stadionului, adică şi zero…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel