Gigi Becali: "Asta e crucea pe care trebuie să o duc"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Screen Shot 2013-05-20 at 7.10.51 PM
Screen Shot 2013-05-20 at 7.10.51 PM

Gigi Becali a făcut prima declarație după condamnarea la trei ani de închisoare cu executare. El a cerut organelor să nu vină să-l ridice de acasă. "În seara asta merg la familie, îmi fac bagajele și mă prezint", a spus Becali. 

Gigi Becali a declarat "Dacă ei au crezut că o să dea drumul la Schengen cu Becali e problema lor, dar asta este situația. Mulțumesc lui Dumnezeu că am vorbit cu familia, mi-am încurajat familia. Singura problemă este că sor-mea a leșinat. Mama spune că așa a vrut Dumnezeu". Becali a mai spus că "La ora asta sunt achitat de cinci judecători și condamnat de trei judecători. Trageți voi concluzia depre ce se va întâmpla. Trebuie să atac la CEDO. Cum adică să fii achitat de cinci judecători și condamnat de cinci?".

"Dacă eram plecat, la revedere și cu asta, basta"

El a adăugat "Nu m-am așteptat la așa ceva. Cum poți să-ți bați joc de o familie în halul ăsta că a făcut schimb de terenuri în halul ăsta". Becali subliniază "Cel mai mare regret al meu este că nu am rămas europarlamentar și un alt regret este că trebuia să aștept sentința acolo unde trebuia să o aștept". El a adăugat "Dacă eram plecat, la revedere și cu asta, basta".

Gigi Becali are suspiciuni cu privire la sentință- "Dacă SRI-ul a făcut notă înseamnă că avea o intenție. La mine s-a negociat condamnarea între servicii, pentru Schengen, pentru MCV".

Grațierea

El spune că primul gând a fost să cearpă grațierea de la Traian Băsescu. "Ce, mi-e rușine să cer asta pentru familia mea?", a adăugat Becali. "Toate demersurile le voi face pentru a fi liber pentru familia mea. Este ilegal să cer grațierea? Dacă vrea s-o dea, bine, dacă nu, bine", a subliniat Becali.

Condamnat: deputatul și europarlamentarul

Becali susține că a fost trădat de statul român și pedepsit de Dumnezeu. "Dacă nu aveam păcate, mă lăsa Dumnezeu în mâinile lor vreodată? Eu cu gândul ăsta mă consolez. Dar m-a lăsat", a spus Becali, care a adăugat "Tot ce am făcut regret acum. Nu intram în politică, nu aveam problemele pe care le aveam. Ei au condamnat deputatul și europarlamentarul Becali".

"Nu vreau să spun lucruri urâte pentru că nu-i frumos. Nu vreau să acuz, pentru că nu-i frumos. Așa a fost soarta mea și asta e crucea pe care trebuie să o duc. Și o duc și cu asta, basta", a mai spus Gigi Becali.

El a conchis "Am o rugăminte: "Lăsați-mă"".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel