Gigi Becali a comis-o din nou. Ucrainenii de la Dinamo Kiev s-au supărat pe el, după declarațiile despre țara lor. Au anulat amicalul 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gigi Becali i-a supărat pe ucrainenii de la Dinamo Kiev după ultimele declarații referitoare la războiul din Ucraina. 

Gigi Becali a vorbit la România TV în urmă cu câteva zile despre batalionul Azov și președintele Zelenski. Acesta a făcut o serie de acuzații fără să aibă dovezi. Imediat după apariția declarațiilor în presă, Dinamo Kiev a luat decizia de a anula amicalul. 

Iată ce spunea Gigi Becali săptămâna trecută la România TV: 

"Vreţi să spun ce stiu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovici. L-a sunat pe Zelenski: 'Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici'. Şi Zelenski l-a sunat pe Biden şi i-a zis iartă-l pe Abramovici. El a făcut gruparea Azov. Miliardarul ăla e evreu şi lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu", a spus Becali. 

Reacția clubului Dinamo Kiev

Mircea Lucescu ar fi încercat să ascundă adevaratul motiv pentru care Dinamo Kiev a anulat meciul cu FCSB. Lucescu spunea că nu s-a găsit un stadion în București unde să se joace meciul. Marele antrenor român nu ar fi vrut să-l supere pe Gigi Becali, mai ales că acesta le-a pus la dispoziție baza de antranament și a avut mare grijă de jucătorii echipei. 

Cu toate acestea, Dinamo Kiev a ieșit cu un comunicat public, în care a explicat pe larg motivul pentru care au decis să nu mai joace amicalul contra FCSB, preferându-i pe rivalii de la CFR Cluj. 

"Conducerea lui Dinamo Kiev consideră inacceptabilă declaraţia patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov şi nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci. Acest lucru i s-a adus la cunoştinţă clubului FCSB, la o zi după declaraţiile respective.

Dinamo Kiev le mulţumeşte FCSB şi patronului Gigi Becali pentru ajutorul lor în organizarea procesului de pregătire a echipei noastre în România, dar subliniază că acum prioritatea este independenţa ţării noastre şi a tuturor celor care o asigură, militar şi diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu actualul lider al campionatului României şi campioana en titre, CFR Cluj. Meciul va avea loc la 20 aprilie", arată echipa Dinamo Kiev într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel