Ianis Hagi, criticat constant. Gică Popescu REACȚIONEAZĂ: O atitudine incorectă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ianis Hagi, antrenament. foto: @IanisHagi - FB
Ianis Hagi, antrenament. foto: @IanisHagi - FB
Președintele clubului Viitorul Constanța, Gică Popescu, a reacționat vizavi de criticile constante aduse la adresa lui Ianis Hagi. 

Fostul internaţional Gică Popescu, în prezent preşedintele clubului Viitorul Constanţa, a vorbit despre situația cu care se confruntă Ianis Hagi.

Fiul „Regelui” nu se află în cea mai bună perioadă a carierei sale. Nu a mai fost titulat de trei meciuri la Glasgow Rangers și, la loturile naționale, a fost trimis la tineret.

Prestația lui Ianis din partida cu Danemarca a fost, de altfel, intens criticată.

Gică Popescu: De parcă el e singurul responsabil

Popescu crede că aceste critici care-i sunt aduse tot mai mult lui Ianis Hagi sunt deplasate. Fostul internațional a atras atenția asupra faptului că Ianis Hagi e singurul jucător analizat „la sânge” după fiecare minut pe care îl joacă. 

Președintele clubului Viitorul Constanța consideră că atitudinea este una incorectă față de el. 

Ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională… Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea… Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat… Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…

De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi… Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva. Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal…”, a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel