Gică Popescu renunţă la bani! Nu mai este consilier de stat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fostul fotbalist al "Generaţiei de Aur" Gheorghe Popescu a ales să nu mai fie consilier de stat.

Gheorghe Popescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată marţi în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie de marţi a prim-ministrului, lui Gheorghe Popescu i-a fost acordată calitatea de consilier onorific al premierului 'în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum şi în legătură cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020', cu activitate neremunerată.

Se pare că decizia sa este legată de reproşurile apărute în spaţiul public legate de remunerarea sa din bani publici. Acum el şi cei şase consilieri ai săi vor lucra fără plată.

[citeste si]

Luna trecută, fostul prim ministru Mihai Tudose îl numise consilier personal pe Gică Popescu, cu atribuţii în organizarea celor patru jocuri ale CE 2020, precizând, în ziua numirii:

"Sunt recunoscător că a accepat. Un om de fotbal, jos pălăria! (...) Știu că îl iubiți. Nu știu dacă i-am făcut un bine, dimpotrivă. Dar el e pe cale să facă un bine țării", a spus atunci Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel