Gică Popescu le-a dezvăluit copiilor secrete din cariera de fotbalist: "Lecţie de viaţă"
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Popescu
Popescu
Gică Popescu s-a întâlnit cu un grup de copii instituţionalizaţi.

"O DUPĂ-AMIAZĂ DE SUFLET.

Am avut astăzi o întâlnire cu copii institutionalizați, cu reprezentanții mai multor centre de plasament din Constanța, precum și cu cei ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Am demarat astfel programul de responsabilitate socială 'Farul pentru Constanța' prin care clubul nostru se va implica să rezolve problemele acestor copii, dar și pe cele ale unor oameni cu posibilități reduse.

Le-am povestit micuților secrete din activitatea de fotbalist și am fost emoționat când m-au întrebat despre cariera mea, despre meciurile de la echipa națională sau despre fotbaliștii cu care am jucat. Le-am oferit apoi mingi, tricouri, șepci, fulare cu însemnele Farului și cel mai important, o lecție de viața.

A fost o primă după-amiază de suflet", a povestit Gică Popescu într-o postare pe Facebook.

Fuziune în fotbalul românesc. Două echipe din Liga I devin UNA ce va fi condusă de Hagi

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând să se numească Farul Constanţa şi să fie condusă de antrenorul Gheorghe Hagi, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele noii entităţi, Gheorghe Popescu.

"Pentru mine este un moment extrem de emoţionant. Într-o ţară în care toată lumea se dezbină, iată că sunt şi oameni care doresc să se unească. Cred că această fuziune între cele mai importante două branduri din sportul dobrogean este cea mai importantă mişcare sportivă din istorie. Azi sunt aici în calitate de preşedinte al clubului Farul Constanţa, iar acest eveniment pentru mine are o dublă însemnătate, o dată fuziunea acestor două branduri şi doi întoarcerea pe banca tehnică a lui Gică Hagi. Echipa care ne va reprezenta în Liga I va fi Farul, apoi toate echipele de juniori se vor numi Farul. Separat va fi doar Academia Gheorghe Hagi, care se va ocupa de copiii între 8 şi 18 ani. Iar toţi jucătorii care fac parte din Academia Gheorghe Hagi sunt în pepiniera clubului Farul Constanţa", a spus Popescu, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel