Gică Popescu, despre reluarea Ligii 1: O primă testare o poate suporta fiecare echipă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Planurile pentru reluarea Ligii 1 sunt în plină desfăşurare, iar Gică Popescu a adus câteva recomandări atât autorităţilor, cât şi şefilor Ligii Profesioniste şi Federaţiei Române de Fotbal.  

„Eu cred că o primă testare o poate suporta fiecare echipă. Dar nu va fi suficient, pot exista transformări. Nu poţi să-ţi dai seama cum poate fi infectat un jucător, iar atunci va fi compromisă întreaga competiţie. Poate Ministerul Tineretului şi Sportului şi FRF ar putea ajuta, nu ştiu. La 5 zile - o săptămână să se facă teste, iar, dacă se va decide să se înceapă campionatul, să fie deja câteva teste făcute", a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

„Fiecare echipă trebuie să se antreneze unde are sediu. Noi, la Constanţa, Gaz Metan, la Mediaş, Iaşi, la Iaşi. Într-un spaţiu separat, unde să fie numai echipa respectivă şi să facă doar drumul stadion-hotel, fără să intre în contact cu nimeni din exterior. Cred că e singura variantă pentru a-i proteja pe sportivi", a mai spus fostul internaţional, care a cerut autorităţilor din România să renunţe la regula distanţării sociale în rândul jucătorilor: „Să se dea posibilitatea să nu se respecte distanţa! Cum te antrenezi cu distanţa de 1 metru şi jumătate? Nu ai cum!", a mai transmis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel