Gică Hagi nu mai vrea să fie acţionar la Farul Constanţa. "Nu mi-a plăcut niciodată partea asta, să fiu președinte, vicepreședinte, să comand partea administrativă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Farul Constanţa Facebook
Farul Constanţa Facebook
Gheorghe Hagi, managerul celor de la Farul Constanţa, spune că ar vrea să renunţe la o bună parte dintre acţiunile sale din club şi să rămână doar antrenor. 

”Farul e echipa Constanței, a Dobrogei. Eu dețin niște acțiuni, dar nu e echipa mea. Eu antrenez un lucru care nu îmi place în momentul de față. Nu îmi place pentru că sunt și acționar și manager tehnic. Acest lucru nu îmi convine. Punct.

Nu îmi doresc să se mai meargă mult timp în acest fel. Nu știu ce va fi, dar în viitorul apropiat ceva trebuie să se întâmple. Nu vorbim de meseria mea de manager, iubesc ceea ce fac. Eu am identitate, muncesc, fac fotbal de când m-am născut. 

Mă identific cu partea asta, cu meseria mea, dar nu mă identific cu partea cealaltă. Am spus asta dintotdeauna. Că s-a întâmplat și s-a ajuns la acest lucru, da, dar clar că pe viitor acolo trebuie să schimbăm lucrurile. Eu vreau să fiu doar antrenor, doar manager, să-mi fac meseria mea.

Vreau să rămân în acționariat cu 10%. Nu mi-a plăcut niciodată partea asta, să fiu președinte, vicepreședinte, să comand partea administrativă. Mie mi-a plăcut partea tehnică și vreau să rămân pe partea tehnică. 

Sunt acționar majoritar la Farul. Echipa aceasta e a Constanței. Eu sunt doar un acționar majoritar care nu-și dorește să rămână. Vreau să vând acțiunile pentru a face Farul și mai puternică, iar eu să rămân cu meseria mea. Mereu am spus că mie îmi place partea tehnică.

Eu cred că în lume sunt cel puțin 10 antrenori mai buni decât mine. Partea de academie e rezolvată, și după 6 luni dacă mă uit, tot știu unde s-a greșit. N-au cum s-o schimbe, e un concept tehnic care automat trece și la seniori. Când vine aici un alt antrenor, va trebui să absoarbă identitatea clubului", a declarat Gheorghe Hagi la Fanatik

În ultima etapă, Farul a pierdut, scor 3-2, contra celor de la Petrolul Ploieşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel