Gianluca Vacchi a devenit tată. Ce nume BIZAR i-a pus copilului. Va deveni VIRAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gianluca Vacchi a devenit tată. 

Soția milionarului Gianluca Vacchi, unul dintre cele mai cunoscute personaje din mediul online, a născut o fetiță sănătoasă.

Cunoscut pentru extravaganță, cuplul a ales pentru micuță un nume neașteptat și anume: Blu Jerusalema Vacchi. Deși nu a explicat de unde vine numele, "Jerusalema", cel mai probabil, vine de la cea mai cunoscută și virală melodie a anului 2020.

Mesajul pe care acesta l-a adăugat în descrierea fotografiei cu micuța lor este unul emoționant. Gianluca spune că este foarte norocos să aibă o asemenea soție și că se simte binecuvântat cu familia pe care o are.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is with us... Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born. Thanks God she is healthy and we are simply already loving her more than our lives. Gianluca & Sharon Ya esta con nosotros... Sharon y yo estamos felices de compartir con ustedes que esta mañana, recibimos a nuestra hija, Blu Jerusalema Vacchi. Gracias a Dios esta sana. Y ya la amamos mas que a nuestras vidas. Gianluca y Sharon @sharfonseca #gvlifestyle

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel