Gianina Corondan și-a uitat telefonul în taxi. Când a sunat pe el, surpriză, i-a răspuns...
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Gianina Corondan a povestit pentru dc news ce facea la revolutie din '89
Gianina Corondan a povestit pentru dc news ce facea la revolutie din '89
Gianina Corondan a ajuns zilele trecute la aeroport cu un taxi, iar la check-in s-a trezit că nu mai are telefonul mobil. Și-a apelat numărul de pe un alt telefon și i-a răspuns imediat șoferul mașinii din care tocmai coborâse. Realizatoarea TVR și-a recuperat telefonul după câteva zile.

Gianina Corondan a reintrat în posesia telefonului pierdut după ce șoferul de taxi i l-a lăsat la o prietenă. Șoferul nu i-a taxat cursa suplimentară, iar Gianina Corondan i-a mulțumit postând pe pagina ei de socializare o imagine în care își scoate pălăria în fața lui, în semn de respect pentru gestul frumos destul de rar întâlnit.

Gianina Corondan: „Au mai rămas și oameni de treabă în România”

„Cind să ajung la check-in, îmi dau seama că nu mai am telefonul. Mă sun, îmi răspunde Mihail, șoferul de la Taxify, cu care am ajuns la aeroport. Zice „Unde să-l las, ca să-l luați repede?”. Dau o adresă și-l rog să calculeze și cursa asta și să mi-o pună la plată. După câteva zile m-am întors, am reintrat în posesie și observ că nu m-a taxat. Eu i-am zis „Multumesc!” de 1.000 de ori atunci, dar îi mai zic și acum. Mulțumesc, Mihail de la Taxify, trebuie să te recompensez, să fac ceva, măcar să dau pălăria jos! Se pare că au mai rămas și oameni de treabă în România”, a scris Gianina Corondan.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel