Ghinion pentru cei premiaţi de Iohannis. Ziua Mondială a Sănătăţii a picat în weekend
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
"Ghinion" pentru reprezentanţii instituţiilor decorate de către Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Cei care şi-ar fi dorit să primească decoraţiile oferite de către Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii chiar când este celebrat acest eveniment, trebuie să mai aştepte. Preşedintele a decis să înmâneze aceste decoraţii abia pe 16 aprilie. Ghinion, 7 aprilie a picat în weekend...  

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a unor instituţii din domeniul medical, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de "apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. 

Ce instituţii medicale au fost decorate



Astfel, şeful statului a conferit: Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuţă" Cluj-Napoca, Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău, Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Constanţa, Spitalului Municipal Orşova. 

Ceremonia de decorare va avea loc pe 16 aprilie, ora 15,00, la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel