Gheorghi Deremendjiev, noul selecţioner al Bulgariei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Gheorghi Deremendjiev, fostul antrenor al echipelor Ludogoreţ Razgard şi Levski Sofia, va fi numit în postul de selecţioner al Bulgariei, a anunţat vicepreşedintele Federaţiei de fotbal de la Sofia, fostul internaţional Iordan Lecikov, citat de Agenţia Reuters.

În vârstă de 64 ani, Deremendjiev îl înlocuieşte pe Krasimir Balakov, care a demisionat la câteva zile după usturătorul eşec suferit de Bulgaria, pe teren propriu, în faţa reprezentativei Angliei (scor 0-6), în urmă cu o săptămână, în preliminariile EURO 2020, la capătul unui meci perturbat de incidentele rasiste provocate de suporterii bulgari.

"Gheorghi Deremendjiev este noul selecţioner al Bulgariei", a precizat Lecikov, adăugând că succesorul lui Balakov va semna contractul cu Federaţia bulgară în cursul zilei de marţi.

Sub conducerea lui Deremndjiev, Ludogoreţ Razgrad a cucerit trei titluri consecutive de campioană a Bulgariei, în 2015, 2016 şi 2017, devenind totodată prima echipă bulgară care a obţinut o victorie în grupele Ligii Campionilor, în 2014, în faţa elveţienilor de la FC Basel.

Selecţionata Bulgariei ocupă ultimul loc în Grupa A a preliminariilor EURO 2020, cu trei puncte din şapte meciuri şi fără nicio victorie. Bulgarii vor primi vizita Cehiei în ultimul lor meci din grupă, luna viitoare.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel