Gheorghe Nichita: Procurorii mi-au cerut capul lui Victor Ponta
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gheorghe Nichita, fost primar al Iaşiului, face o dezvăluie neașteptată. Într-o intervenție la Antena 3, sâmbătă seara, acesta  a declarat că procurorii DNA i-au cerut capul lui Victor Ponta, în perioada cât a stat închis la Penitenciarul Rahova din Bucureşti.

„Eu lui Victor Ponta nu-i port pică, iertați-mă. Victor Ponta a luat puterea în partid și a încercat o structură, am făcut și eu parte. Nu știu mai departe ce s-a întâmplat cu chestia cu Kovesi și Coldea. Dacă mă întrebați pe mine, nu cred că Coldea a fost un prieten al lui Victor Ponta. Asta în niciun caz.

Mi-a povestit și Victor Ponta foarte clar că Coldea îl urmărește și că îi vrea capul. Nu știu dacă a trecut de partea adevărată, nu știu asta. M-a deranjat foarte mult că n-a ieșit public să spună că nu a făcut asta. Am stat patru luni închis.

Știți ce mi-au cerut procurorii în tot acest timp? Capul lui Victor Ponta și a familiei lui. Și le-am spus nu, nu am ce să dau, nu a făcut lucruri de genul acesta", a mai spus Gheorghe Nichita.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel