Gheorghe Falcă-Ilie Cheșa, SCANDAL cu bannere electorale la Arad
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
falca
falca
Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, a mers personal, în mijlocul nopţii, să distrugă bannerele electorale ale lui Victor Ponta. El susţine că social-democraţii nu au autorizaţie de la primărie, însă stâlpii pe care se aflau afişele aparţin unei companii private.

VEZI ȘI: Dezvăluiri NEAȘTEPTATE făcute de o jurnalistă: Sorin Roșca Stănescu, Sorin Ovidiu Bălan și Ion Cristoiu sunt oamenii care mi-au dat o șansă. Îmi pare rău dacă i-am dezamăgit. Poate cumva AM TRĂDAT

 
Scandalul a luat amploare când la faţa locului au venit şefii poliţiei din Arad, iar Gheorghe Falcă s-a enervat că nu poate să îşi ducă planul la capăt, informează Antena 3.

Pe marginea acestui subiect, Gheorghe Falcă și Ilie Cheșa (PSD) au avut o discuție în contradictoriu la Antena 3, duminică după-amiază.

Gheorghe Falcă: Nu este vorba despre afișe, ci este vorba despre bannere. Din 2006, în Arad există o hotărâre de Consiliu prin care nu se face publicitate cu bannere. Și în alte orașe civilizate, cum ar fi Oradea, există o astfel de hotărâre. Până în acest an, niciun partid politic nu a folosit bannere drept componente ale campaniei. Vineri, ne-am trezit în oraș cu 18 bannere puse ilegal. Poliția nu a văzut în noaptea de vineri spre sâmbătă cine le-a pus. Conform procedurilor din cadrul Primăriei, în urma unor dispoziții, firmele care lucrează la salubrizare au început procedura de eliminare a bannerelor. Domnul Ilie Cheșa a blocat cu mașina PSD intervenția lucrătorilor. În acel moment, a apărut și Poliția statală. Oamenii legii în loc să ancheteze abuzul indivizilor care nu au voie să blocheze o companie care este în exercițiul funcțiunii, i-au anchetat pe oamenii care luau bannerele. (...) Am trimis Poliției hotărârea de Consiliu din 2007 care a fost votată și de PSD. Toată lumea știe că în Arad nu se face publicitate cu bannere. Este o chestie de curățenie a orașului. Nimeni nu are voie să afișeze bannere.

Ilie Cheșa: Nu mai ascultați minciunile lui! Aberează și minte!

Gheorghe Falcă: Noi vom continua luni măsurile de curățire a orașului conform hotărârii de Consiliu.

Ilie Cheșa: Închid telefonul! Nu puteți să-l lăsați să vă mintă timp de zece minute. Gheorghe Falcă vorbește despre o hotărâre de Consiliu, dar mai există și Legea 370/2004. Ce este mai presus? O lege sau o hotărâre a Consiliului Local?

Gheorghe Falcă: Nu știu dacă știți, dar domnul cu care vorbiți are porecla de Bilă

Ilie Cheșa: Ești un nesimțit, mă! Ai avut 30 de milioane de euro în bugetul primăriei și te-ai împrumutat acum o lună la Banca Mondială. Nu ți-e rușine să rupi bannere? Nu ți-e rușine să stai ca un boschetar? Nu ți-e rușine să minți în halul acesta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel