Gheorghe Dincă, mișcare ȘOCANTĂ în anchetă. Și-a luat un nou avocat și nu mai recunoaște acuzațiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gheorghe Dincă a făcut o nouă mișcare șocantă în ancheta de la Caracal. Acesta nu mai recunoaște faptele. Cine e noul avocat care-l apără.

Potrivit România TV, Dincă nu mai recunoaște în fața judecătorilor nici acuzația de trafic de persoane în cazul Luizei și Alexandrei. 

Vrea să scape de cât mai multe acuzații pentru o pedeapsă mai mică

Dincă nu recunoaște acum nici violul în cazul Alexandrei și nici omorârea Luizei.

Pe de altă parte, acesta a făcut o mișcare șocantă și are un nou avocat misterios care-l apără în fața judecătorilor.

Astfel, vorbim despre o nouă acuzație de care Gheorghe Dincă vrea să scape și să i se acorde o pedeapsă mai ușoară. Este vorba de trafic de persoane în cazul Luizei și trafic de minori în cazul Alexandrei. 

S-a răzgândit pentru a doua oară

Două articole de lege, art. 210 și art. 211 din Noul Cod Penal, au fost invocate de avocatul din oficiu al lui Dincă, astăzi la proces, iar în fața judecătorului acesta a spus că acuzațiile nu se justifică și că nu există un temei legal pentru ele.

Gheorghe Dincă vrea să scape astfel de o nouă acuzație- violul comis în cazul Alexandrei- și a spus în fața anchetatorilor de la Tribunalul Olt, că "nu există o dovadă clară a violului ci doar declarația Alexandrei la 112". 

De asemenea, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația și săptămâna trecută, în cazul Luizei, atunci când nu a mai recunoscut că ar fi ucis-o.

Au intrat pe ușa din spate, iar sala a fost închisă cu cheia

Toate aceste lucruri au fost invocate de noul avocat al lui Dincă, despre care, pentru moment, nu se știe nimic. Este un personaj misterios. 

Important de menționat este și faptul că astăzi, toți avocații din oficiu au intrat pe ușa din spate, iar sala de consiliu, unde s-a ținut ședința, a fost închisă cu cheia, conform România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel