Gheorghe Dincă a scăpat de colegii de celulă. Ultimele detalii din Arestul Central
Data publicării:
Autor: Alina Panico
WhatsApp
Dincă, reconstituire
Dincă, reconstituire
Gheorge Dincă stă singur într-o celulă de 4 metri pătrați, renovată la Arestul Central. Cele două persoane, care împărțeau celula cu dincă, reținuți pentru mici tâlhării, nu puteau să doarmă de frica criminalului. Acum, celula în care se află Dincă este închisă cu o ușă din grilaj și este păzit non-stop de trei paznici, în ture.

Gheorghe Dincă se află singur în Arestul Central după ce cei doi deținuți au cerut să nu mai stea cu acesta în celulă, de frică. Cei doi bărbați dormeau pe rând de teamă să nu le facă ceva rău Gheorghe Dincă, anunță România TV.

Pentru a se asigura că Dincă nu recurge la gesturi extreme, cum ar fi să încerce să se sinucidă, este păzit de către gardieni, care lucrează în trei ture. 

Dincă are dreptul, în această perioadă, să primească pachete și vizite din partea familiei sale. Luni, 23 septembrie, este posibil ca Gheorghe Dincă să fie vizitat de unii dintre membrii familiei. Dincă va mai sta în arest preventiv încă 30 de zile de când i s-a prelungit mandatul, până pe 24 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel