Gheboasă, prima reacție după ce a fost audiat într-un dosar privind drogurile / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gheboasă
Gheboasă
Gheboasă a avut prima reacție după ce a fost audiat într-un dosar privind drogurile.

Amintim că Gheboasă a fost prins joi, în București, cu o cantitate de drog asupra lui.

„În urma perchezițiilor făcute în București și în județul Ilfov, au fost ridicate cantități de canabis, mai multe grindere, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, față de o persoană sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Aceasta a fost depistată în seara de joi, în București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea a patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reținute", transmitea IPJ Dâmboviţa.

Acum, Gheboasă a spus că este bine, sănătos, în libertate.

„Sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile despre mine sunt false. Am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine acasă nu s-a găsit absolut nimic. Iar pentru deținere pentru consum, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că nu trebuie să ciripești ca să poți pleca acasă liniștit. 

În acest caz, nu este implicat niciun minor. Eu nu am vândut, nu vând și nu voi vinde droguri. Nu sunt un traficant de droguri. Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-au prins... acum asta este! Stăm în libertate pentru că altceva nu avem ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. Urmează multe proiecte tari. O să rupem la nivel național”, a zis Gheboasă.

@gheboasa11 ♬ sunet original - Emil Gabriel

VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ: Gheboasă are probleme cu DIICOT-ul. Controversatul cântăreț ar fi cercetat de procurori pentru consum de droguri - https://www.dcnews.ro/gheboasa-are-probleme-cu-diicot-ul-controversatul-cantaret-ar-fi-cercetat-de-procurori-pentru-consum-de-droguri_950998.html

@gheboasa11 ♬ sunet original - Ionel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel