Data publicării:

Gestul incredibil al Reginei Elisabeta a II-a pentru Kate Middleton. Prințesa de Wales „a apreciat cu adevărat”

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Kate Middleton / Foto: Agerpres
Kate Middleton / Foto: Agerpres

Regina Elisabeta a II-a făcut la un moment dat un gest incredibil pentru Kate Middleton.

Atunci când Kate Middleton s-a alăturat oficial Familiei Regale prin căsătoria cu Prințul William, a trebuit să se obișnuiască cu un mod cu totul nou de viață. Deși viitoarea regină se obișnuise deja cu un control intens din partea presei și a publicului în anii în care a avut o relație cu William, totuși ea nu fusese niciodată un reprezentant oficial al coroanei.

Ea a primit o perioadă bună de timp pentru a se obișnui cu noua ei viață și cu noul ei rol. Pe măsură ce familia ei și a lui William creștea odată cu sosirea Prințului George și a Prințesei Charlotte - și mai târziu cu nașterea Prințului Louis - Kate a primit, de asemenea, mult spațiu pentru a se concentra pe tânăra ei familie, departe de lumina reflectoarelor, scrie Mirror.

Relația dintre Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a

A existat o persoană despre care Kate a spus în mod repetat că a făcut-o să se simtă incredibil de binevenită și susținută în viața regală - regretata Regina Elisabeta. De-a lungul anilor, Kate a vorbit despre regretata regină doar în cei mai pozitivi termeni, iar un documentar de la Channel 5, Kate & The Queen: A Special Relationship, a explorat în profunzime relația celor două.

O expertă regală - Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty - a explicat că modul în care regretata Regina s-a comportat față de Kate a ajutat-o ​​pe Prințesă să se integreze mai ușor în viața regală și să se obișnuiască cu angajamentele oficiale.

„Cred că Kate a apreciat cu adevărat amabilitatea și atenția pe care Regina i-a acordat-o și știe mai bine decât oricine cât de ocupată este Regina. A pus timp deoparte pentru a o face pe Kate să se simtă apreciată”, a spus expertul.

Seward a remarcat, de asemenea, că regretata Regina părea să aibă o mare stimă față de Kate.

„Cred că regina i-a văzut puterea și a văzut că este o persoană grijulie care avea această afiliere uimitoare la datorie”, a spus Ingrid Seward.

Gestul pe care Regina Elisabeta l-a făcut pentru Kate



În 2016, Kate a vorbit despre cât de mult a ajutat-o Regina Elisabeta să se instaleze în viața regală, într-un documentar care marca împlinirea a 90 de ani a Reginei Elisabeta. Kate a trebuit să participe la un eveniment în Leicester, fără soțul ei, William, care era în altă parte, așa că regretata regină își făcuse timp să vină cu ea.

„Cel mai memorabil angajament pentru mine, presupun că a fost o zi de plecare la Leicester și am plecat fără William, așa că am fost destul de îngrijorată de asta. Cred că este o adevărată artă a plimbărilor, toată lumea mă tachinează în familie că petrec mult prea mult timp discutând, așa că eu cred că trebuie să învăț puțin mai mult și să iau câteva sfaturi”, a explicat Kate.

Cu toate acestea, în ciuda nervilor lui Kate, regretata Regină Elisabeta „a fost foarte susținătoare".

"Faptul că și-a făcut timp să se asigure că sunt fericită și că fac față la acest eveniment arată cât de grijulie este de fapt”, a spus Kate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel