Gestul făcut de Lidia Buble. A crezut că și-a omorât sora: S-a înnegrit pe loc. Nu mai respira, nu mai făcea nimic
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto: captură video Youtube
foto: captură video Youtube
Lidia Buble a povestit un episod traumatizant din viața sa.

Când avea 10 ani, Lidia Buble a făcut un gest ce ar fi putut să o marcheze pe viață. A fost la un pas să-și omoare sora mai mică, pe care doar o minune de la Dumnezeu pare că a readus-o la viață. Vedeta a povestit acel moment dureros din viața sa. 

Invitata lui Horia Brenciu, Lidia Buble a povestit cum a fost la un pas să o omoare, fără intenție, pe sora sa, Lori, când aceasta era doar un bebeluș: ”Eu am poveste foarte interesantă cu Lori, am trecut prin lucruri grele împreună. Lori, din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie astăzi în viață. După ce s-a născut, doctorii i-au fracturat o mână și mama ne-a interzis să o luăm în brațe, de frica să nu-i facem și mai mult rău. Am pândit-o într-o zi pe mama și când a intrat în baie să-și spele părul am fugit direct la pătuțul unde se afla Lori, pentru că o iubeam atât de mult și eram atât de disperată să o văd și să o țin în brațe. Am luat-o în brațe și, copilă fiind, aveam 10 ani, efectiv am început să mă comport cu ea ca și cum era una dintre păpușile pe care eu le colecționam. O aruncam în sus, o prindeam și tot așa, până când ultima dată când am aruncat-o, de la o distanță destul de mare, am scăpat-o exact pe gresie”, a declarat Lidia Buble, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

”Efectiv s-a înnegrit pe loc. Nu mai respira, nu mai făcea nimic. Îmi aduc aminte cum am început să bat cu disperare cu pumnii în ușă, am chemat-o pe mami, ea, când a văzut-o, a fugit cu ea în brațe și a leșinat. L-am sunat imediat pe tatăl meu la biserică să-i spun să se întoarcă acasă cât de repede pentru că Lori este pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit, eu am fugit, m-am ascuns până noaptea târziu într-o grădină și până la 2 nu am avut curaj să mă întorc acasă. Eu știam că mi-am omorât sora, nu știam ce s-a întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca tata să mă ia și să mă arunce de la etajul patru, pentru ce i-am făcut ei. Îmi aduc aminte că m-a primit, m-a pupat pe frunte și nu înțelegeam de ce”, a mai declarat artista, cu ochii în lacrimi. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel