Gestul emoționant pe care l-a făcut Prințului William pentru Kate Middleton
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol ce gest emoționant a făcut Prințul William pentru Kate Middleton

Prințul William a fost lăudat pentru un gest emoționant pe care l-a făcut pentru pentru Kate Middleton și care ar arăta că ei sunt egali. Deși este următorul în ordinea la tron, se știe că William a lăsat-o pe Kate să preia conducerea de multe ori, inclusiv în timpul unei vizite regale foarte importantă în Țara Galilor, scrie Mirror.

Anul trecut, de 1 martie, Prințul William și Prințesa Kate au vizitat țara pentru a marca prima lor zi Ziua Sf. David. Aceasta a fost urmată de o călătorie înapoi la Windsor, pentru a vizita Batalionul 1 Gărzile Galeze la Combermere Barracks pentru Parada de Ziua Sf. David.

Kate Middleton, tot mai încrezătoare

Interesant este că ulterior, un analist al limbajului corpului a remarcat cât de încrezătoare a apărut Kate Middleton în timpul vizitei - și a spus că este dovada că ea are multă putere în relația pe care o are cu Prințul William.

„Tinde foarte mult să preia conducerea în aceste zile”, a spus acesta, menționând faptul că că la sosirea ei nu a așteptat ca William sau cei de la securitate să-i deschidă ușa mașinii, ci în schimb s-a dus direct afară pentru a se implica în evenimente. 

„Acesta nu este un semn de lipsă de respect sau dispreț. Când participă împreună la evenimente, William este în mod clar fericit să o lase să preia conducerea, ceea ce a i-a permis lui Kate să se dezvolte masiv”, a mai spus Darren Stanton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel