România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 07 iul, 22:14
Gestul care TE LASĂ MASCĂ al unui bărbat din Huși. De ce a cumpărat toată pâinea de la un magazin
Un bărbat din Huși a făcut un gest cu adevărat impresionant. A cumpărat toată pâinea din magazin și nu, n-a plecat cu ea acasă. 

Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea dintr-un magazin din oraș. Apoi, bărbatul i-a spus vânzătorului să o ofere gratis tuturor celor care vin la magazin pentru a cumpăra pâine. 

De ce a făcut acest gest

 

Clienții au fost surprinși de faptul că, la magazinul situat între cartierele Corni și Dric, se dădea pâine gratis. Bărbatul care a cumpărat toată pâinea a mai spus că nu vrea nimic în schimb.

De ce a făcut acest gen? A spus că își dorește doar să aducă puțină bucurie în sufletele localnicilor. Bărbatul a rămas anonim, cu toate că mulți și-ar fi dorit să-i mulțumească. 

„Nu m-am așteptat la una ca asta. Am luat, ca în fiecare dimineață 5 pâini și, când am dat să plătesc, patronul a spus că nu, este deja plătită. Zic, cum așa? Mi-a spus că cineva a plătit dinainte toată pâinea care urma să fie vândută acolo în acea zi, iar cei care vin să cumpere, să nu dea niciun ban”, a povestit un client al magazinului, potrivit vremeanoua.ro.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro