Gestul care TE LASĂ MASCĂ al unui bărbat din Huși. De ce a cumpărat toată pâinea de la un magazin
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un bărbat din Huși a făcut un gest cu adevărat impresionant. A cumpărat toată pâinea din magazin și nu, n-a plecat cu ea acasă. 

Un bărbat din Huși a cumpărat toată pâinea dintr-un magazin din oraș. Apoi, bărbatul i-a spus vânzătorului să o ofere gratis tuturor celor care vin la magazin pentru a cumpăra pâine. 

De ce a făcut acest gest

Clienții au fost surprinși de faptul că, la magazinul situat între cartierele Corni și Dric, se dădea pâine gratis. Bărbatul care a cumpărat toată pâinea a mai spus că nu vrea nimic în schimb.

De ce a făcut acest gen? A spus că își dorește doar să aducă puțină bucurie în sufletele localnicilor. Bărbatul a rămas anonim, cu toate că mulți și-ar fi dorit să-i mulțumească. 

„Nu m-am așteptat la una ca asta. Am luat, ca în fiecare dimineață 5 pâini și, când am dat să plătesc, patronul a spus că nu, este deja plătită. Zic, cum așa? Mi-a spus că cineva a plătit dinainte toată pâinea care urma să fie vândută acolo în acea zi, iar cei care vin să cumpere, să nu dea niciun ban”, a povestit un client al magazinului, potrivit vremeanoua.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel