GESTUL Black Lives Matter de la începutul meciurilor începe să îi IRITE pe fani. Cor de fluierături la o partidă din Anglia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Conducerea clubului galez Swansea, care evoluează în liga a doua de fotbal din Anglia - Championship -, a anunţat joi deschiderea unei anchete privind posibile acţiuni cu conotaţii rasiste, scrie L'Equipe. 

Conform sursei, înaintea meciului cu Reading, de miercuri, jucătorii au pus un genunchi pe pământ în semn de solidaritate cu mişcarea Black Lives Matter, moment în care s-au auzit fluierături în jurul stadionului, partida disputându-se fără spectatori, dar fiind transmisă pe un ecran uriaş şi putând fi astfel urmărită de fani. După meci, încheiat 0-0, antrenorul Steve Cooper a spus că a auzit puţin zgomot fără să ştie însă mai multe, scrie Agerpres.

Vrem să aflăm ce anume a fost exact; noi vom continua să punem genunchiul pe pământ, a spus Cooper. Swansea este pe locul 3 în clasament, cu 40 de puncte, la 4 puncte de liderul Norwich City, în timp ce Reading, echipa unde evoluează atacantul român George Puşcaş, este pe 6. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel