Data publicării:

Gest fără precedent la Sepsi OSK - Rapid. De ce au refuzat jucătorii lui Adrian Mutu să înceapă meciul la ora programată / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Superligii de fotbal. 

Sepsi OSK a obţinut prima sa victorie în play-off, după ce câştigase un singur punct din precedentele cinci etape. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Tudorie (26) şi Marius Ştefănescu (86).

Rapid a avut şansa de a marca golul de onoare, dar Cristian Săpunaru a ratat (şut peste poartă) un penalty în min. 90+3, acordat pentru henţ la Mihai Bălaşa. Debutul meciului a fost întârziat cu cinci minute de Rapid, în semn de protest că nu toţi suporterii săi care au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe au putut intra pe stadion. Rapid a obţinut două puncte în ultimele cinci etape. Rapid a câştigat ambele meciuri cu Sepsi OSK în sezonul regulat, cu 2-1 în deplasare şi 3-0 pe teren propriu.

De unde a pornit scandalul

126 de rapidiști dintre cei care au făcut deplasarea de la București spre Sfântu Gheorghe nu au reușit să-și procure bilete la meci și au rămas la porțile stadionului. De ce? Conform regulamentelor, clubul organizator a alocat doar 5% din capacitatea arenei pentru fanii oaspeților, adică 463 de bilete, dar la Sf. Gheorghe au venit mult mai mulți rapidiști, scrie GSP.ro.

În semn de susținere pentru fanii lor, jucătorii Rapidului au întârziat cu 5 minute startul partidei, mergând în fața suporterilor și scandând alături de aceștia.

VIDEO

Youtube video image

 

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Rapid Bucureşti 2-0 (1-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe Au marcat: Alexandru Tudorie (26), Marius Ştefănescu (86). Cristian Săpunaru (Rapid) a ratat un penalty în min. 90+3 (şut peste poartă).

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Marian Barbu (Făgăraş) Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea); arbitru asistent video: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel