Maria Putin și-a părăsit vila din Olanda
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fiica președintelui rus Vladimir Putin și iubitul ei și-au părăsit penthouse-ul din Olanda după ce pe internet au apărut informații și poze cu locuința lor.

O fotografie publicată de presa olandeză a fost intens distribuită pe internet. Ucrainenii din Olanda s-au organizat pe rețelele de socializare și plănuiau să organizeze în acest weekend un protest pașnic în fața vilei Mariei Putin, în vârstă de 29 de ani.

Maria putin locuiește la mai puțin de 50 de km distanță de aeroport, scrie The Mirror.

Multe voci au cerut ca Maria Putin să fie deportată din Olanda, țara care le plânge pe cele peste 190 de persoane care și-au pierdut viața în incidentul aviatic din Estul Ucrainei.

"E bine că Maria Putin locuiește aproape de Haga. Nu va trebui să meargă foarte mult pentru a vedea procesul tatălui său", scrie un internaut, care face trimitere la Curtea Internațională de la Haga, care judecă crimele de război și genocidul.

Fata lui Vladimir Putin și prietenul ei, Jorrit Faasen (34 de ani) locuiau în Voorschoten, iar vecinii spun că nu au mai văzut-o de când zborul MH17 s-a prăbușit.

"S-a mutat anul trecut și totul a fost discret pentru o perioadă. Dar odată ce s-a aflat cine este, a existat cu siguranță o oarecare tulburare. Și acum s-a întâmplat asta. Evident că nu este responsabilă pentru faptele tatălui ei, dar nu am vrea demonstrații aici", a spus un rezident.

Expulzarea fiicei lui Vladimir Putin din Olanda, cerută de un primar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel