Gest de condamnat al unui tânăr care se afla în izolare la domiciliu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Un tânăr care se afla în izolare la domiciu a fost oprit în trafic din cauza vitezii excesive. Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului și că nu deținea permis de conducere. 

 Un tânăr de 28 de ani din Homocea care figura în izolare la domiciliu a fost oprit în trafic pentru viteză excesivă, poliţiştii constatând că acesta se afla sub influenţa alcoolului, dar şi că nu deţinea permis de conducere, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'La data de 14 iunie, ora 17,46, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 - E 85, la Pufeşti cu viteza de 118 km/h în limitare 60 km/h. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscop, aparatul indicând o concentraţie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto', a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul figura în izolare la domiciliu din data de 2 iunie, astfel că a fost înştiinţată Direcţia de Sănătate Publică Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel