Gerard Butler și Mădălina Ghenea, nuntă la castel
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
gerald_ghenea
gerald_ghenea

Actorul scoţian Gerard Butler (43 de ani) ar fi dispus să plătească oricât pentru a închiria un castel în Scoția, unde ar urma să se căsătorească cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea, potrivit Star Magazine din SUA, scrie libertatea.ro.

Gerard Butler pare hotărât ca Mădălina Ghenea să-i devină soție. Conform Star Magazine, celebrul actor caută asiduu o locaţie de vis în Scoţia, un castel impresionant, unde să facă nuntă anul acesta.

Publicația americană susține că nimic nu i s-a părut suficient de frumos actorului pentru iubita sa, însă nu se dă bătut. Cu prima ocazie când va fi mai liber, va porni din nou în căutarea unui loc de vis unde cei doi să-și unească destinele.

O locație avută în vizor, se pare că este castelul Dunrobin, situat într-o zonă de vis din Scoţia, pe malul Mării Nordului, unde numai închirierea unei camere costă câteva mii de euro pe noapte. În cazul în care Butler va opta pentru acest castel, el va fi nevoit să scoată din buzunar, numai pentru cazarea invitaţilor, în jur de 500.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel