Urmărește emisiunea live
George, tătic pentru a doua oară: "Vom fi 5"
Data publicării:
Autor: Bianca Ștefan
WhatsApp
Solistul George și soția lui, Ramona, se pregătesc de venirea pe lume a primului copil al cuplului.  Acesta a făcut public anunțul pe pagina sa de Facebook și mărturisește că se simte foarte norocos și are mari emoții deoarece familia acestuia se mărește.

"Primul selfie cu bebe. Mă simt foarte norocos, dar în același timp am și emoții. Este primul nostru bebe împreună și familia se mărește. Vom fi 5. Suntem foarte fericiți. E încă o dovadă a faptului că dacă îți dorești cu adevărat ceva, se împlinește. Doar cu credință am reușit! Le ținem pumnii tuturor celor care își doresc, dar nu au reușit încă. Le trimitem multă energie pozitivă și gânduri bune.", a scris George pe Facebook.

Cei doi soți sunt căsătoriți din vara anului 2013 și mai au câte o fată din relațiile anterioare, iar George speră ca noul membru al familiei să fie băiețel. "Neaţa! Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite ieri şi azi despre bebe. DA! Şi eu sper să fie băieţel la fel ca voi, dar cel mai important e să fie bebe sănătos! Weekend perfect să aveţi!", a mărturisit astăzi solistul, într-un mesaj postat pe pagina sa oficială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel