Data actualizării:
Data publicării:

George Stângă, demisie din conducerea PNL

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, și-a anunțat într-o postare pe Facebook, luni dimineața,  demisiadin PNL.

"O etapă se încheie în activitatea mea politică. Astăzi, am decis să îmi depun demisia din funcția de președinte al filialei PNL Galați.

Mulțumesc pentru sprijin tuturor gălățenilor, colegilor, prietenilor, tinerilor și membrilor PNL Galați. Am reușit să punem bazele unei echipe frumoase și puternice. Sper ca ceea ce am construit în acești ani să poată fi dus mai departe, cu aceeași determinare și implicare.

Sunt un om de echipă și voi continua să fiu!

Munca mea nu se oprește, ci continuă!", a anunțat liberalul George Stângă pe Facebook.

Demisia liderului PNL Galați vine după ce la alegerile locale PNL Galați a înregistrat cel mai slab rezultat obținut din 1992 până în prezent. 

Deputatul Onuț Valeriu Atanasiu, candidatul PNL la Primăria Galați, a obținut doar 5,24 % din voturile gălățenilor, plasându-se pe locul 5, iar de la 17 primari în comunele din județ, PNL Galați mai are acum doar zece.

De asemenea, procentul de 18%, obținut la alegerile locale de PNL Galați este cel mai slab scor obținut de o filială PNL cu excepția celor din Harghita și Covasna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel