George Soros, milioane de dolari trimise în România pentru alegerile din 2014
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Andreea Sava a prezentat, sâmbătă seara,  în emsiunea „Descoperiți" de la Antena 3 un articol al jurnalistului Jacob Grandstaff pe Think Tank-ul american „Capital Research Center", în care  dezvăluie implicarea miliardarului George Soros în alegerile din 2014 din România.

„În timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014, Inițiativa pentru o Societate Deschisă a lui George Soros a donat 5.7 milioane de dolari mai multor organizații pentru a se opune candidaților care susțineau suveranitatea statelor naționale în fața unei Uniuni Europene mai centralizate. Fondurile pe care le-a dat Fundației sale pentru o Societate Deschisă erau menite să acopere și alegerile prezidențiale din această țară. (...)

ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic, pentru că nu exista o formațiune apropiată pe care să o sprijine. Sub conducerea procurorului general Laura Codruța Kovesi, agenția a intensificat epurarea începută de Macovei în 2005. Kovesi a redeschis de trei ori dosarele în termen de 17 luni, ceea ce nu făcuse în anteriorii trei ani. (...)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel