George Simion, start în campania de strângere de semnături: Primul cort în București
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
GEORGE SIMION
GEORGE SIMION
Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion lansează astăzi campania de strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii în cursa electorală. 

„Evenimentul are loc la ora 18:00, în Piața Unirii din București (Bd-ul Unirii, nr. 14, colțul cu BCR)”, se precizează într-un comunicat de presă. „După deschiderea oficială a primului cort de campanie din Capitală, voluntarii vor strânge semnături pentru susținerea candidatului. George Simion are nevoie de 100.000 de semnături pentru înscrierea candidaturii sale independente la alegerile europarlamentare din luna mai”, mai informează sursa citată.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA", candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

La începutul acestui an, George Simion și-a anunțat candidatura și a explicat că va candida ca independent. El solicită sprijinul românilor dezamăgiţi de actuala clasa politică.

„Am 33 de ani şi mare parte din viaţa mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte. Am bătut la orice uşă pe care am văzut-o, când nu s-a putut pe uşă am intrat pe geam. Am speculat orice spărtură în zidurile sistemului ca să reuşim să îl spargem. Tot pe ziduri am scris mereu că 'Basarabia e România', un adevăr care trebuie să fie înţeles de fiecare român. Am făcut tot ce era posibil şi ne-am gândit că următorul pas este o candidatură la Parlamentul European. Următorul pas este să fim noi soluţia”, spunea atunci George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel