George Simion, la DNA ”ca să-l ia pe Cîțu!”
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 07 oct, 14:01
WhatsApp
Sursă foto: Captură foto Facebook
George Simion este prezent la Direcția Națională Anticorupție.

George Simion este prezent la DNA, împreună cu deputatul Ciprian-Titi Stoica, pentru audiere în cazul posibilei tentative de mită a deputatului Cosmin Șandru. El a zis că a venit la DNA ”ca să-l ia pe Cîțu!”

„Mergem la DNA pentru că nu trebuie să scape Cîțu doar cu atâta. Florin Cîțu trebuie să ajungă în pușcărie pentru cât a făcut. Mergem să cerem să își facă procurorii treaba. Suntem în fața clădirii DNA-ului, aici trebuia să ajungă domnul Florin Cîțu“, a precizat liderul AUR.

AUR, înregistrări cu parlamentari PNL care ofereau posturi în schimbul absenţei de la moţiune: Promovăm oameni unde vrei tu

George Simion, unul dintre liderii AUR, a publicat, luni seara, pe contul său de YouTube, mai multe înregistrări care arată că PNL „ar fi încercat să mituiască parlamentarii” formațiunii, oferindu-le diverse funcții.

G Ad:

Conform înregistrărilor, Cosmin Șandru, parlamentar PNL, și Nicolae Bitea, directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), încearcă să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce vizează moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

„Eu ți-o spun direct: promovăm câțiva oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni, îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcetrate”, i-ar fi supus Cosmin Șandru lui Ciprian Titi Stoica.

„I se ofereau posturi pentru apropiații lui în deconcentrate ca să nu se prezinte mâine la moțiune. Noi, AUR, nu suntem de vânzare”, a spus co-președintele AUR.

PSD Timiș cere retragerea sprijinului politic pentru Cosmin Șandru, deputatul care ar fi încercat să mituiască un alt parlamentar

Organizația județeană PSD Timiș solicită PNL să îi retragă sprijinul politic lui Cosmin Șandru, deputatul care ar fi încercat să mituiască un parlamentar AUR.

„PSD Timiș îşi exprimă consternarea legată de înregistrările apărute în spațiul public, în care deputatul liberal de Timiş Cosmin Şandru încearcă să determine un deputat AUR să nu voteze Moțiunea de cenzură în schimbul unor favoruri materiale.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât se tranzacționau, în acele înregistrări, funcții şi posturi la instituții de stat, semn că liberalii se comportă ca nişte vătafi şi confundă România cu propria moşie. Mai trist decât faptul că protagonistul acestei întâmplări e un politician foarte tânăr, este că deputatul Cosmin Şandru nu a acționat pe cont propriu, ci în colaborare cu Alin Nica şi cu alți lideri ai "echipei câştigătoare", disperați că Superman intră în şomaj politic.

După scandalurile publice din PNL Timiş, ce au făcut înconjurul țării în ultimele luni, această tentativă de dare de mită reprezintă bomboana de pe coliva filialei liberale. PSD Timiş solicită retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, ce s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar și anchetarea acestui caz de o gravitate fără precedent în politica din județul nostru. În Timiş nu se cumpără voturi, la noi politica se face altfel!“, a scris PSD Timiș.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro