Urmărește emisiunea live
George Simion, interzis în R. Moldova: ”Am plecat spre Chișinău”. Mesaj pentru noile autorități
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
George Simion, fost candidat independent la europarlamentare și lider al unioniștilor, anunță că se va deplasa către Republica Moldova.

George Simion a făcut acest anunț în contextul interdicției de a intra în Republica Moldova, interdicție pe care a primit-o anul trecut. Acesta a transmis și un mesaj noii conduceri politice de la Chișinău.

Pentru noile autorități ale R.Moldova: am plecat spre Chișinău, voi fi mâine dimineață în Albița. Sper să faceți dreptate”, a transmis George Simion pe pagina personală de Facebook.

Amintim că în octombrie anul trecut, George Simion a fost reţinut și ridicat într-o seară, în timp ce se afla în Republica Moldova, de câţiva angajaţi ai Biroului pentru Migraţie şi Azil al Republicii Moldova. El a fost anunţat ca a primit interdicţie de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe termen de 5 ani și a fost bătut cu bestialitate.

(w670) George Sim

Rămâne de văzut dacă noul guvern pro-european condus de Maia Sandu va anula interdicția și îi va permite unionistului accesul în Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel