George Maior s-a întâlnit cu Lucian Bute
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a întâlnit miercuri cu pugilistul Lucian Bute, care va lupta pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, împotriva boxerului suedez Badou Jack, în cadrul unei gale ce va avea loc în Washington DC pe 30 aprilie.

Cu acest prilej, ambasadorul George Cristian Maior i-a dăruit sportivului român un drapel al ţării noastre şi l-a asigurat de susţinerea comunităţii româneşti din SUA, care este pregătită să asiste la o evoluţie pe măsura talentului, profesionalismului şi demnităţii pe care Lucian Bute le-a demonstrat pe parcursul carierei. În mesajul înmânat cu ocazia întrevederii, şeful misiunii diplomatice a României în SUA i-a urat succes boxerului român şi a subliniat că a urmărit şi a trăit cu multă pasiune meciurile pe care acesta le-a disputat până acum.

"La bine şi la greu, caracterul dumneavoastră deosebit, puterea de a merge mai departe, mândria de a purta steagul României, au fost şi rămân o inspiraţie pentru toţi românii din întreaga lume", a afirmat ambasadorul Maior, potrivit unui comunicat transmis Agerpres de Ambasada României în Statele Unite, potrivit Agerpres. 

Lucian Bute a avut în cariera sa 32 de victorii, dintre care 25 obţinute înainte de limită, şi 3 înfrângeri. Dacă va reuşi victoria pe data de 30 aprilie, Bute va fi singurul român care a deţinut centuri mondiale în două versiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel