George Copos plânge toată ziua în închisoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
copos
copos

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos se află  la Penitenciarul Rahova. Miron Cozma a povestit, pentru Ziarul "ring" care este starea de spirit a celor trei oameni de fotbal.

"Ei sunt pe secţia a şasea acum, la Rahova. Stau patru în cameră, ei trei şi încă un deţinut de drept comun. Cei care m-au sunat îmi spun că George Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică. Au o cameră destul de mare pentru patru oameni. La alţii de-abia se închide uşa la celulă. Gică Popescu nu prea vorbeşte cu nimeni. Se mai bagă când intervin conflicte între Copos şi MM Stoica, pentru că Mihai se mai enervează, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enervează din te miri ce", a declarat Cozma pentru ziarulring.ro

În ceea ce-l priveşte pe fostul patron al Rapidului, George Copos, se pare că este cel mai afectat în urma deciziei care l-a trimis după gratii.

Sunt nevinovat, nu am săvârşit nicio faptă penală. Continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte, a scris George Copos pe blog.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel