George Bush, funeralii. Anunţarea nominalizărilor la premiile Grammy, amânată
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 04 dec 2018, 08:35
WhatsApp
 Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor de Înregistrări din SUA a amânat pentru vineri 7 decembrie anunţarea nominalizărilor la premiile Grammy, prevăzută iniţial miercuri, pentru a nu coincide cu funeraliile fostului preşedinte american George H.W. Bush (1989-1993). 

National Academy of Recording Arts and Sciences a difuzat luni un comunicat în care arată că vineri 7 decembrie, la ora locală 5:30 din Los Angeles (13:30 GMT), vor fi anunţate pe posturile CBS şi Apple Music nominalizările la câteva din categoriile celor mai importante premii din industria muzicii, relatează EFE. 

După 15 minute, la ora locală 5:45 din Los Angeles (13:45 GMT), Academia va publica pe site-ul său toate nominalizările la cele 84 de categorii care fac parte din cea de-a 61-a ediţie a Grammy Awards. După ce a sărbătorit în 2018 împlinirea a 60 de ani de la crearea lor la New York, premiile Grammy vor reveni la Los Angeles anul viitor cu o gală care va avea loc pe 10 februarie la sala Staples Center din oraşul californian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?