George Buhnici, primul interviu după scandalul din 2022: "Acela a fost momentul meu de prostie pură" (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
George Buhnici a acceptat invitația lui Mihai Morar și a oferit, la Fain & Simplu, primul său interviu după declanșarea scandalului care a monopolizat opinia publică din România în 2022.

Pasionat de tehnologie, fost jurnalist de investigație, George a ajuns cu adevărat vedetă națională în urma unui scandal care a ținut capul de afiș, într-un mod surprinzător, anul trecut. Ce a învățat din el, dacă a reușit să îl depășească și cum se raportează la momentul care i-a schimbat viața afli din cel mai nou episod "Fain & Simplu”, la prima sa ieșire oficială după mai bine de un an.

"Îi mulțumesc lui George pentru încredere și pentru un dialog deschis din care cred că fiecare dintre noi putem învăța”, a declarat Mihai Morar.

George Buhnici i se confensează lui Mihai Morar: "A fost greșeala mea. Acela a fost momentul meu de prostie pură." Totul, într-un episod despre regăsirea în cele mai copleșitoare momente ale vieții, despre redescoperirea propriului sens în situațiile critice, despre a învăța să te întorci la tine când toți ceilalți se îndepărtează.

De cele mai multe de ori, clipele de prăbușire ne ajută să revenim mai mult decât oricând la cine suntem cu adevărat. O poveste despre reformularea traseului profesional și personal în deplinătatea celei mai dificile perioade.

"Voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat"

Un episod despre greșeli, despre amplificarea răului, învinovățire, regrete, despre suferința proprie, dar și despre durerea cea mai apăsătoare: suferința omului iubit. George Buhnici vorbește asumat, sincer, cu vulnerabilitate, despre declarația care i-a marcat nu doar cariera, ci și viața de familie. Totuși, dincolo de eșecurile pe care cu toții le experimentăm într-un fel sau altul, se află o lecție, multă recunoștință și câteva ancore de neînlocuit: familia, pasiunea, cunoașterea.
 
"Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat”, spune George Buhnici, în interviul acordat lui Mihai Morar.

Declarațiile care au pornit scandalul din 2022

George Buhnici a stârnit un val de reacţii negative pe reţelele sociale, după ce a acordat un interviu, la festivalul Neversea 2022.

"Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Dacă vrei să vii la mare, mi-arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare", spunea George Buhnici.

"Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, mai spunea el.

Intreviul, în materialul video de mai jos:

:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel