Genți damă la modă – TOP 5 modele pentru această vară (P)
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce genți de mână vor fi la modă în vara anului 2022? Tendințele te pot surprinde! 

Gențile la modă vor fi modele intens colorate și cu forme neobișnuite și vor include atât modele mici, în miniatură, cât și genți XXL uriașe! Gențile damă de mână pentru sezonul de vară vor reflecta ceea ce este cel mai important în sezonul cald - energie, prospețime, culori. Iată cele mai importante tendințe ale verii!

Ce trebuie să știi despre gențile damă la modă?

Dacă îți place moda și adori să fii la curent cu cele mai tari tendințe ale sezonului, atunci cu siguranță cauți un răspuns la întrebarea „Ce genți de mână vor fi la modă în 2022?”.  Gențile la modă pentru vara 2022 delectează cu culori, croiuri și decorațiuni. 

Vor fi la cerere atât modelele minimaliste, cât și dimensiunile miniaturale, precum și genți shopper sau modele din materiale moi. Nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi un model care să te încânte prin aspectul său și să fie foarte practic pentru tine. Culorile genților pentru primăvara anului 2022 sunt un amestec de culori vii, intense și culori neutre de pământ. 

Top 5 genți damă la modă 

Dacă ești în căutarea unor genți de mână pentru această vară, merită să urmărești colecțiile designerilor de modă renumiți. În continuare, vei descoperi un top al celor mai dorite genți damă pentru vară, pe care le vei putea achiziționa atât online, cât și în magazinul fizic CCC.

Mini geanta

În această vară, una dintre cele mai puternice tendințe este tendința pentru mărimile „mini” – fuste mini, bluze mini, genți mini. În timp ce mini-modelele ar putea să nu pară foarte funcționale, fashionistele din întreaga lume le iubesc. Se potrivesc practic oricărui stil și pentru orice ocazie. Un lucru este sigur - gențile în miniatură în dimensiuni miniaturale vor fi tendința nr. 1 în 2022! Cu cât culorile sunt mai intense și vii, cu atât mai bine!

Genți de mână cu franjuri

Gențile cu franjuri revin pe podiumul celor mai dezirabile modele de genți. Gențile la modă pentru vara anului 2022 sunt modele cu franjuri în croiala shopper sau genți clutch mari, supradimensionate. Tendința va atrage iubitorii stilului boho și a vibrațiilor occidentale. Cu cât franjurile sunt mai lungi, cu atât mai bine. Le poți combina cu cizme de cowboy, rochii tricotate și jachete de piele. Desigur, se potrivesc perfect și cu blugii atemporali sau cu pantalonii largi.

Genți decorative

Moda a încetat de mult să fie doar un domeniu utilitarist. Din ce în ce mai des se ajunge la modele sau soluții care arată mai mult ca mici opere de artă. Printre tendințele de vară există un loc pentru gențile de mână care nu sunt neapărat practice, dar arată ca niște perle decorative, împânzite cu cristale, decorate cu perle, pietre colorate, mânere decorative, cu lanțuri sau paiete. Printre ofertele magazinului CCC vei găsi numeroase propuneri ale designerilor, care par scoase dintr-o galerie de artă. Gențile de mână din această categorie nu sunt folosite doar pentru a depozita cele mai necesare lucruri, ci sunt și vedeta și principalul punct al ținutei.

Genți tip găleată

Gențile în formă de găleată sunt la modă de câteva sezoane. Popularitatea lor nu pare să scadă deloc. În acest sezon, au reapărut în show-urile celor mai mari case de modă. Forma de găleată a genților este îndrăgită de fashionistele din întreaga lume. Astfel de modele se vor potrivi perfect unor  pălării de formă similară, mai exact acele bucket hat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel